yav olsun da bi hafta binek lastik alacagımza satarız😱😱😱😱Bunu alınca her hafta bir takım lastik 😱😱😱
hediye kabull edilirrr😀yav olsun da bi hafta binek lastik alacagımza satarız😱😱😱😱
kız arkadasın saçlarını paşa,ya yaptırırız para almaz bizden nasılsa 😀 o parayı arabaya harcarızz😉Bunu alınca her hafta bir takım lastik 😱😱😱
la olum zaten bedeva araba veriyuom bide yapcagım işten para almayacam piyango bitince alırım ama para haberin olsunkız arkadasın saçlarını paşa,ya yaptırırız para almaz bizden nasılsa 😀 o parayı arabaya harcarızz😉
😀😀 tamam tamam sabahları siftah parası atarız 100 $😱dün zohan die kuaför olmak isteyen bi adamın filmi vardı puhahapuhaha izledinmiila olum zaten bedeva araba veriyuom bide yapcagım işten para almayacam piyango bitince alırım ama para haberin olsun
izledim ilk aklına gelen soruyu sor ozaman nakalım ne gelmişpuhahapuhaha😀😀😀😀😀 tamam tamam sabahları siftah parası atarız 100 $😱dün zohan die kuaför olmak isteyen bi adamın filmi vardı puhahapuhaha izledinmii
bahşisleri nerde topluyonn 😀😀puhaha ne güldüm orasına puhahaizledim ilk aklına gelen soruyu sor ozaman nakalım ne gelmişpuhahapuhaha😀😀😀