Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok GOKHAN abi benim yorum yazdığım bir konuya daha sonrada yorum eklendiğinde yani üye olduğumda konu başlığına mail olarak bildirim bende etkin ve mail olarak alıyorum bilgiyi..Ama daha önce yazışılmış ve bana bildirimi yapılmış konuların mailleri toplu olarak tekrar sanki birileri yeni msj yazmış gibi tekrar geliyor ve 350 yakın mail geldi bu demektir ki 350 ayrı konu için mail gelmiş oluyor..konulara baktım yeni bir yorum mu var diye oda yok..Sistem yeniden yolluyor sanırım abi..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.