Özel Halk Otobüsü Aracıma vurup Kaçmış :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SEFibiza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SEFibiza

Kayıtlı Üye
Merhaba hayırlı akşamlar herkese,

Arkadaşlar araç park halindeyken, özel halk otobüsü aracıma vurup kaçmış. soldan aynadan başlayıp çamurluğu göçtürmüş, tamponuda oldugu gibi yere indirmiş, ekte fotoda görüldüğü gibi.
Kamera kayıtları yarın geçicek elime nasıl bir yol izlemeliyim ? polis tutanağı henüz tutulmadı, ekipte göndermeliler araç o haldeyken tutanak tutulmadı, kamera kaydında açık açık gözükürse de aleyhimde bir şeyler karşılaşır mıyım ? Yardımlarınızı rica ederim. Saygılar.

Foto ; https://i.hizliresim.com/o6E1vm.jpg

Merhaba hayırlı akşamlar herkese,

Arkadaşlar araç park halindeyken, özel halk otobüsü aracıma vurup kaçmış. soldan aynadan başlayıp çamurluğu göçtürmüş, tamponuda oldugu gibi yere indirmiş, ekte fotoda görüldüğü gibi.
Kamera kayıtları yarın geçicek elime nasıl bir yol izlemeliyim ? polis tutanağı henüz tutulmadı, ekipte göndermeliler araç o haldeyken tutanak tutulmadı, kamera kaydında açık açık gözükürse de aleyhimde bir şeyler karşılaşır mıyım ? Yardımlarınızı rica ederim. Saygılar.

Foto ; https://i.hizliresim.com/o6E1vm.jpg
Geçmiş olsun kamera kaydı ile polise gidip şikayetçi olun kasten ve isteyerek yaptı demezseniz ilgilenmiyorlar

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun kamera kaydı ile polise gidip şikayetçi olun kasten ve isteyerek yaptı demezseniz ilgilenmiyorlar

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğiniz gibi hiç bir işe yaramıyor polise gitmek. Adamlar kamera kayıtlarına ışık çok parlıyor plakayı göremiyoruz diyip geçiştirdi. Bende görüyorum parladığını ışığın diyorsun ama nafile Beyaz Masa'ya da şikayet oluşturdum. Bakalım netice ne olacak ama bana kaldı gibi ihale..

kamera oldu mu halk otobusun 1 haftalık yevmıyesı gitti 🙂 gecmiş olsun kamera arasın polis

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt