Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Otomobilim?

ERK_RS

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Kas 2009
Mesajlar
2,831
otomobilim ana basligi altina "uye otomobilleri" diye bir konu basligi acsak da biz uyeler araclarimizi orada sergilesek nasil olur?

her yeni fotograf cektigimizde veya aracimiza yeni bir sey yaptigimizda; yeni bir baslik acmak yerine var olan konumuzu guncelleyerek veya eklemeler yaparak aracimizi sergilemis oluruz. boylelikle aracimizin sadece son hali degil, en basindan beri yapilan tum gelismeler ayni konu basligi altinda olur ve boylelikle yapilanlari en basindan takip edebiliriz.
kisiler her yeni fotograf eklediginde ilk mesaja "2. sayfada cam filmi, 4. sayfada yeni arka tampon, 8. sayfada yeni jantlarim..." gibi aciklamalar ile guncellemeler yapar ise herkes acisindan takibi cok daha rahat olur.ayrica dedigim gibi aracimizin nerden nereye geldigini daha iyi goruruz :)
 
üye garajları biraz da bunun için var zaten Rıza.. :)
 
üye garajları biraz da bunun için var zaten Rıza.. :)

yigit garaj olayi da tabiki fotogaflari sergilemek icin ama benim bahsettigim bambaska bir sey. benim dedigimde bir sureklilik soz konusu. garajlar da oyle degil. ve garajda forumda oldugu gibi bir konusma ortami olmuyor.
 
konuşma konusunda haklısın kardeşim..
 
üye garajlarının üye araçları bölümü kadar başarılı olmadığını düşünüyorum. :)
 
Bence cok iyi bir istek.... Buna ihtiyacı var bu forumun.. Kimin arabasının resmi nerde belli değil bazısı fotograflarıma koyuyor bazısı örnegin ibiza konusu altına bazısıda üye garajına acılsa iyi olur...
 
yetkili kişilerden bir cevap yok mu acaba?
 
tamam arkadaşlar bu bölüm açılacak güzel fikir...
 
Arabaya yapacak bişey kalmadı ben de artık video eklerim oraya:)
 
Geri
Üst Alt