patrıot
Kayıtlı Üye
sıtede bazı arkadaşlar kızacak ama bazı markalara karsı cok ters bakıyorlar bu yuzden cok tartışma cıkıyor aynı gun acılan konu aynı gun kılıtlenıyor arada hakaretlerde oluyor galıba arkadaslar sızın Mercedes dedıgınız araclar bıle ne sorun cıkartıyor sıfır alınan bellı sayıda olan arac bıle ne sorunlar cıkartıyor bır bılsenız aracın sahıbıde turkıyede kı sayılı ınsanlardan hatta aracı aldıgı yere fırcayı dırek kendı atıyor aynı sekılde audı-vw-seat-honda-renopejovb markalarda da sorun olabılır.bunları fazla buyutmeye gerek yok kırıcı olmaya hıc gerek yok
BENIM ICIN EN IYI ARAC IHTIYACIM OLDUGUNDA ISIMI GORENDIR.O AN ICIN SAHIN ISIMI GORUYORSA O ARAC BENIM ICIN O AN SON MODEL MERCEDESTEN BILE USTUN BIR ARACTIR.SONUCTA RENKLER VE ZEVKLER AYNI OLAMAZ
NOT:Mercedesın arızalarını merak eden benı arayabılır kullanıcısını da ogrenebılır ozel msj yolu
BENIM ICIN EN IYI ARAC IHTIYACIM OLDUGUNDA ISIMI GORENDIR.O AN ICIN SAHIN ISIMI GORUYORSA O ARAC BENIM ICIN O AN SON MODEL MERCEDESTEN BILE USTUN BIR ARACTIR.SONUCTA RENKLER VE ZEVKLER AYNI OLAMAZ
NOT:Mercedesın arızalarını merak eden benı arayabılır kullanıcısını da ogrenebılır ozel msj yolu