otomobil markalarına objektif bakış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Magazin muhabiri gibi sana söylediğim şeylerin arasından seçip seçip yazıyosun Alp.. Sanal piyasayla ilgili 1 cümle mi söyledim sana ben..

---------- Post added at 15:25 ---------- Previous post was at 15:23 ----------

Ben öyle bişey demedim çarpıtma. Honda motorları Mercedes kadar sağlamdır dedim. Ayrıca bu Ankara Sanayisi değil bütün dünya üzerinde böyle. Örneklerini araştırıp bulabilirsin. Ki Honda yetkili servisinde biraz vakit geçirsen gelen otomobilleri sende görürsün 🙂
Sana sorduğum sorunun cevabını bilmiyo musun bu arada 🙂 ?

Bilmem gereken birşey değil ayberk, ayrıca o sorduğun soruyla bizim konustuğumuzun uzaktan yakından alakası yok. Ama sen her zamanki söylediklerini kıvırmaya başladın yine 🙂 O yüzden artık seninle hiçbir polemiğe girmeyeceğim. Ben çarptırıyomuşum dediklerini 🙂

Bilmem gereken birşey değil ayberk, ayrıca o sorduğun soruyla bizim konustuğumuzun uzaktan yakından alakası yok. Ama sen her zamanki söylediklerini kıvırmaya başladın yine 🙂 O yüzden artık seninle hiçbir polemiğe girmeyeceğim. Ben çarptırıyomuşum dediklerini 🙂

Nası yok? Piyasada neden hiç 70 model Honda yok diye sordun. Bende sana dedim ki Honda kaç senesinde seri üretim araç çıkarmaya başladı. İtiraz etmek yerine araştırırsan zaten sorunun cevabını alabilirsin. Sorduğun her soruya cevap veriyorum işte nereye kıvırıyorum anlamadım 🙂

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:32 ----------

Ayberk'e cevap yetiştir yetiştir, yetiştiremeyince Ayberk kelime oyunu yapıyo, Ayberk kıvırıyo 🙂 Tamam sizin için Shakira kemeri takıp kıvıralım bide..

İnsanlar marka fanlığıyla eleştiriliyo, ben Seat kullanıcısı olarak, Honda böyle böyle dediğim zaman neden Honda'ya binmiyosun oluyo. Honda'ya binsem, marka fanı derler, Seat'a binip Honda'yı savunduğum zaman da Honda fanı oluyorum. Acaba bunun adı objektif bakabilmek olabilir mi? Ya da kulaktan dolma bilgilerle yorum yapmamak..
Ayrıca 17'ye Türkiye'nin en temiz VTI'ına binemezsin. Ama Cupra2'sine binersin.

15 liralık arabamla 28 liralık türkiyenin en sağlıklı vtilarını geçmek çok zevkli ayberk demekki boşa 28 lira vermeye gerek yokmuş 😉

15 liralık arabamla 28 liralık türkiyenin en sağlıklı vtilarını geçmek çok zevkli ayberk demekki boşa 28 lira vermeye gerek yokmuş 😉

Bahsettiğin 30 liralık Type-R'la da 60 Liralık Cupra'ları geçmek mümkün.
Ayrıca 2 aracı da standart olarak yanyana koyup denediğin takdirde sonuç farklı olacaktır. VTI modelinin, Civic'in "GTI"'si olmadığını da bir düşün istersen. EK9 Type-R'lara bir bak istersen, Turbo takmadan geçebilir misin onları..

---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:42 ----------

Türkiye'nin en sağlıklı VTI'ları da güzel yorum olmuş 🙂 Ben sana bu dediini çürütecek birsürü VTI sunayım istersen?

Bahsettiğin 30 liralık Type-R'la da 60 Liralık Cupra'ları geçmek mümkün.
Ayrıca 2 aracı da standart olarak yanyana koyup denediğin takdirde sonuç farklı olacaktır. VTI modelinin, Civic'in "GTI"'si olmadığını da bir düşün istersen. EK9 Type-R'lara bir bak istersen, Turbo takmadan geçebilir misin onları..

---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:42 ----------

Türkiye'nin en sağlıklı VTI'ları da güzel yorum olmuş 🙂 Ben sana bu dediini çürütecek birsürü VTI sunayım istersen?

stock type-R la stock cupra denese Cupra geçer gider. Type-R ı dolduruyolar cuprayı geçmeye çalışıyo. Benim aracımla Vti stockken denesin vti geçer type-R ın cupraya yaptıgını ben yapmış oluyorum anlatabildimmi ayberk ? Sun istediğin vti ı getir az kaldı aracım bitsin deneriz 😉

stock type-R la stock cupra denese Cupra geçer gider. Type-R ı dolduruyolar cuprayı geçmeye çalışıyo. Benim aracımla Vti stockken denesin vti geçer type-R ın cupraya yaptıgını ben yapmış oluyorum anlatabildimmi ayberk ? Sun istediğin vti ı getir az kaldı aracım bitsin deneriz 😉
2.0 Turbo tork canavarı bir arabayı, 2.0 atmosferik bir motora yapılan egzoz filtre ve yazılımla geçmek de var. Aralarında 40hp olan 2 araçtan bahsediyoruz. Ama tabi objektif bakmak lazım.

Nası yok? Piyasada neden hiç 70 model Honda yok diye sordun. Bende sana dedim ki Honda kaç senesinde seri üretim araç çıkarmaya başladı. İtiraz etmek yerine araştırırsan zaten sorunun cevabını alabilirsin. Sorduğun her soruya cevap veriyorum işte nereye kıvırıyorum anlamadım 🙂

---------- Post added at 15:37 ---------- Previous post was at 15:32 ----------

Ayberk'e cevap yetiştir yetiştir, yetiştiremeyince Ayberk kelime oyunu yapıyo, Ayberk kıvırıyo 🙂 Tamam sizin için Shakira kemeri takıp kıvıralım bide..

Yetiştirememe gibi bi durum yok ayberk, sen cevapları kendi kendine veriyosun, cevapların sana mantıklı gelebilir ama bana konuyla alakalalı yada mantık çerçevesinde gelmiyor.

2.0 Turbo tork canavarı bir arabayı, 2.0 atmosferik bir motora yapılan egzoz filtre ve yazılımla geçmek de var. Aralarında 40hp olan 2 araçtan bahsediyoruz. Ama tabi objektif bakmak lazım.

cupra 4 kapılı Aile arabası + spor araba) type-R ise 2 kapılı spor araba aralarındaki kg farkı var.Peki bişey sorucam eski type-r cılar niye artık cupraya biniyo ayberk ?

Filtre ve yazılım 1 sn den fazla fark yaratıyor yani. İlginç

cupra 4 kapılı Aile arabası + spor araba) type-R ise 2 kapılı spor araba aralarındaki kg farkı var.Peki bişey sorucam eski type-r cılar niye artık cupraya biniyo ayberk ?

gaz tenekesinden inip arabaya binmek için 😀

tamamen kendi şahsi yorumumdur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt