Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vallah daha öncekı konularda kendımı tanıtıyorum her konuda kendımızı tanıttgımızı bılmıyordum 😀 kusura bakmayın artı nıyet yok konu yerı yanlıslıgı ıse bulamadım nereye acacagımı kusura bakmayın
aracını çalıştır,el frenini çek,vitesi R konumuna getir,kaputunu açıp motor yağ çubuğunun biraz arkasında olan otm.şanzuman yağ çubuğunu çekip bakabilirsin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.