Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim her iki nigthbreakerde giderken 5er dakika arayla patladı.Allah'tan diğerleri yanımdaydı onlarla devam ettim.Niye patladılar hiç fikrim yok ama çok dayanıklı olmadığını zaten söylüyorlar.Birdahaki sefere phlips düşünüyorum.
Bazı ampüller sartınsıya dayanıklı diyolar ama tırışka bu tür ampüller sarsıntıya dayanıklı değillerdir en ufak büyük bir çukara filan gir patlar hemen 🙂
Yada arabanın elektrik tesisatındada bir sorun çıkmış olabilir 🙂
ayıpsın hemşerim 🙂
bende nightbreaker plus var gerçekten iyi aydınlatıyor..ayrıca o kadar çukurdan vs geçtim hala sapasağlam..
hatta ve hatta ufak bir kazam olmuştu farım kırıldı ERYA ya not düştüm içindeki ampulleri takın diye takmamışlar serviste ampulü aradık bulduk hala sağlamdı..
hiç bir sorun çıkartmadı uzunlar gibi aydınlatıyo desem yeridir ..karşıdakinin gözünü rahatsız etmesin diye far kademesini 2 ye alıyorum ara sıra
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.