Osram Night Breaker Plus Deneyimim..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha önce Osram Cool Blue kullandım. Öncesinde orjinal ampullerini. Night Breaker'ı ilk kullanınca, sanki hep uzunlar açıkmış hissine kapıldım. Aydınlatması gerçekten çok iyi.

evet ama zaten benım onlarda beyaz degılkı osramlarım🙂 cok az fark var rahatsız etmıyor 😀 bakalım suanlık memlunum ama senın ılk gosterıgın kendı fotonda benımkılere gore beyazlar😀

ama cok tesekkur ederım ben cok begendım 😀 fark oldugunu aksam anladım kesınlıkle bakalım yagmurda da fark olucak mı😕

Zaten yagmurlu hava icin uretilmis..testler oyle diyor..eminim yagmurda da memnun kalirisin...iyi gunlerde kullan

Kaan abi bu konuyu ilk açtığında bende araştırdım ve ampulü 1 hafta öncesinden aldım. Ama henüz takma yada taktırma fırsatı bulamadım. Kendim takabilir miyim basit birşey mi? Herhangi bir detayı war mı acaba?

Kaan abi bu konuyu ilk açtığında bende araştırdım ve ampulü 1 hafta öncesinden aldım. Ama henüz takma yada taktırma fırsatı bulamadım. Kendim takabilir miyim basit birşey mi? Herhangi bir detayı war mı acaba?

Elektrikci ya da servisin takmasi daha saglikli olur..

Sağol abi. Rodaj bakımına götürcem yarın öbür gün veririm takarlar o zaman 😉

Cam kismina sakin elle dokunma..hayirli olsun..bu sabah yagmurda alacakaranlikta ozellikle cok etkiliydi..Sabah 5te Bangledesh'ten geldim..Uykulu uykulu eve giderken yolumu gayet de guzel aydinlatti..

osraö nb plus bulamadım, elektrikçim ile konuştum onda da yoktu, bu hafta araştıracak hafta sonu getirtebilirse bende alacağım.

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt