Ön silecekler ve su fıskiyesi çalışmıyor.

aynı sorun bende de var, seat leon 2006 model, bu silecek motoru soketi ve sigortası nerde dir acil olarak yapmam gerekiyor 🙁
 
Arkadaşlar selam,
Arka silecekten su gelmiyor. Delik tıkanmış olabilir diye sıcak su döktüm ama yinede gelmedi. Su atması için kolu itince ses geliyor ama su gelmiyor. Antifirizli cam suyu da var. Arka sileceğin kapağı düşmüş o böyle bir şeyi sağladığını düşünmüyorum. Nedeni ne olabilir ?

Not: halletim
 
Son düzenleme:
2011 İbiza ön silıcek çalışmıyordu önü çalıştırmak isteyince arka silecek çalışıyordu üzerinde 10 yazan kırmızı ön silecek sigortası yanmış değiştırınce düzeldi
 
2011 İbiza ön silıcek çalışmıyordu önü çalıştırmak isteyince arka silecek çalışıyordu üzerinde 10 yazan kırmızı ön silecek sigortası yanmış değiştırınce düzeldi
Arabamda takım çantasında her zaman bir paket sigorta mevcuttur.Geçen sene pikniğe gittik akşam dönüşte plakalık ışığı yanmıyordu sigortayı değiştim halloldu.
 
Bazı durumlarda silecek hortumu kopabiliyor en basit güzel çözümü yazıyorum; kopan hortum parçalarının arasına daha ince pipet vb. Bir parça koyun 10-15 cm uzunluğunda ve siyah bantla iyice çevirin. 10 numara çözüm.
 
39,126Konu
763,841Mesajlar
21,884Kullanıcılar
Geri
Üst Alt