patrıot
Kayıtlı Üye
- Katılım
- 31 Ağu 2009
- Mesajlar
- 2,835
- Yaş
- 46
Peki ambians ışıkları sorunsuz çalışacak mı?
submarin ışıkları için yanında 9 euroluk soket ve elektrik kablosu çekilmesi gerekiyor.
Peki ambians ışıkları sorunsuz çalışacak mı?
hepsi açılmıyor tntde arkadaşım çalışıyor o söyledi. sadece şans meselesi biraz, + olarak elektronik ve elektronik aksamlı ürünler isterse sınırın altında olsun fatura tutarı gümrük memuru isterse bırakıyor, sakıncalı görürse trde fiyatı yüksekse.
Oemvag nedir ? Ne işe yarar ? Araştırdım ama elle tutulur bir bilgi edinemedim ? bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz ?
aslında o tuş bunlar için gözükmüyo sistemde yani servisin demesi öyleBurdan bizim aracların Trip tuslı silicek kollarından bulabilirmiyiz ?
bu anbians ışıkları cok guzel oluyor bunu baska sekılde yapma sansımız yok mu dursun usta yapamamız mı dıkız aynanın altından opellerdekı gıbı yaparsa delı olur
Vazgeçtin galiba satmaktan 😀..Burdan bizim aracların Trip tuslı silicek kollarından bulabilirmiyiz ?
Vazgeçtin galiba satmaktan 😀..
Onu direk çıkmacıdan buluruz aslında, Oto 2000 Ümraniye'ye gidersek tüm VW grubu araçlarda aynı o kol Transporter Polo... en temizi o olur.