NXT Cila ve Kapi Esigi Kaplama Sonucu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allah kaza bela vermesin 🙂 de abi araça yay şart sanki ya en azından bi 3,5 cm lik 😀

abi cupra panjur böyle
Seat-Leon-Cupra-R-2011-06-640x480.jpg

Seat-Leon-Cupra-R-2011-02-640x480.jpg

Arkada ki 350Z benim bildiğim twin turbo. Bu arada tüm kaputu kaplatmanızı önermem. Motor ısısını atamıyor. Bu nedenle Ziebart, Auto King, Autowax(düzgün olanları) bunu yapmıyor. Ben ince filmi kapı eşiklerine düşünüyorum. Malum arabası olan bilir arabaya düzgün binmeyi. Hayırlı olsun.

Yanlış görmediysem arkada bi 350 z var. Böyle durumlarda aracımdan soğuyorum ben ya 🙂 Tam yıkatıyosun bi hevesle, tık diye saçma sapan araçlar geliyo...

Maşallah aracınıza bu arada 🙂

Yunus emre o duyguyu 3gün önce yaşadım 🙂 Aracı yıkattım nxt cila attırdım bah.eşehir meguiar's'ta.. Arka tarafa bi gidiim ne var dedim.. Aston martin db9, Audi R8, ve ferrari italia 🙂 bide leon cupra KUK40 geldi ulukan'ın araç.. Aracıma baktım parlıo sevindim onları görünce bi tuhaf oldum.. Onlar arabaysa benim ki ne.. Benim ki arabaysa onların ki ne dedim 😀

Çok güzel olmuş, beyaz otomobilin parlayanı çok farklı. 45 TL olan komple yapılması mı, Nxt kutu fiyatı mı?
Bu arada, kaputu folyo kaplayınca, hangi mekanik aksam ısıyı atamıyor? Gerçeklik payı olsa, fabrikanın kaput altına taktığı izolasyon yanlış takılmış ibr parça mı?

Ender bu işlem kaça mal oldu cila ve işçilik bizim iki arabayada yaptırmayı düşünüyorum..

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,888Kullanıcılar
mustitrgSon üye
Geri
Üst Alt