Nokian WR D4 Kışlik lastiği kullanan var mı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BJ863
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BJ863

Kayıtlı Üye
Bu lastikleri yeni aldim aracima ...Nokian WRD4 lastik kullanan oldumu daha once aramizda

Ekli dosyalar

• 20161121_130806.jpg
    20161121_130806.jpg
    908 KB · Görüntüleme: 23
Bu lastikleri yeni aldim aracima ...Nokian WRD4 lastik kullanan oldumu daha once aramizda
kardeşim konu başlığını düzelttim.
birdahakine uyarı alırsın dikkt et.

geçen sene çocuk olduğu için almıştım. üzerindeki verilere dayanarak diğerlerine oranla değerleri çok iyi.
kış lastiklerinin biraz sesli olduğunu duymuştum fakat yazlıklarımı çıkarınca uğultu kalmadı.
tutuş konusunda da gayet başarılı.
Gönül rahatlığıyla güzel ve kazasız bir şekilde kullan..

Nokianın kış lastiğinin bende baya iyi olduğunu duymuştum bende onu almaya düşünüyorum

Duzeltme icin tesekkur eder bidaha bir konu acacagim zaman dikkat ederim .. lastigi aksam 6 da taktirdim yarim saat kadar dolastim ... Cok ses vermiyor iceri ve sert bi lastik degil .. Taktirdigim lastikci bu nasil lastik boyle naylon gibi hic hos dedil dedi bana ve yanaklar ince olur cukura filan dusme balon yapar dedi bende ustundekilerde 45 yanak o zaman odar yapar dedigimde ustundeki dunlop bundan cok kaliteli dedi 🙂 kendinden lastik alicaktim vaZgecincemj oyle dedi anlmadm acikcasi .. alpine 5 ve continental ts860 a gore verileri daha iyi bi lastik ama onlara gorede yumusak insallah sorunsuz sekilde kullanirim
[doublepost=1479754581,1479754482][/doublepost]Ts860 a 400 tl , alpine 5 e 425 tl , kumho nun degerleri F -- F olan lastigede 225 tl fiyat verdi ... ben bunlarin tanesini 330 tl ye aldim

mükemmel lastik...verileri çok iyi.arkadaşımın fr ına michelin alpin 5 aldırdım zorla taktı dunloplardan sonra bayram etti virajlarda falan dehşet zorlamış bizim artvin de şöyle ki 400 km nin ortalaması 5.0 imiş 60 km basa bas gelmiş dağ yolundan artvine ortalama o son 60 km lik yolda 5 den 7.4 e çıkmış o kadar zorlamış sport modda act fr ı micheline hayran kalmış hatta dunlopları atmayı düşünüyor ama eminim ki nokian da öyledir...

kış lastiği yumuşak hamurlu olması lazım. nokianlar da michelin in yan versiyonu olduğu için bence çoğu lastikten iyi...

• Beğen
Reaksiyonlar: goku
Nokian michelinden bagimsiz bi marka degilmi ? Finlandiya mali bi lastik ama rusyada uretiliyor hatta kendi ozel buyuk bi test icin tesisi olup bazi markalarin bu tesiste lastiklerini test ettigini gormustum internette

uzun araştırmalarımdan sonra ben de kullandım, finlandiya malı zaten, arkadaşlarında dediği gibi, yol tutuşu konusunda memnunum, kış lastikleri ses yapar derlerdi, öyle bir şeyde yaşamadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: goku
Bende wr d3 aldım.. almadan önce kullanıcı videolarıni izledim, yorumlari okudum ve testleri karsilastirdim... Kullananlar memnun.. doğru seçim yaptığıma inaniyorum... kar yağdığında deneyimlerimi buradan aktaririm...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İbiza aracımda Wr D4 serisi var, Michelin den bağımsız bir numara kış lastiği, uzun araştırmalardan sonra gecen sene aldım, uzun yolda gece kar yağışlı en az 5cm kar kaplı kayseri k.maras yolunda deneme fırsatım oldu, genelde 90 km ve üzeri hızda ve virajlarda sıkıntı yaşamadım, en az 1 karış kar kaplı girdiğim petrol istasyonundan rahatça çıktım. Guven veriyor. Şiddetle tavsiye ederim. Etiket değerlerinde 1 numara kış lastik. Nokian lastiğe yakın Dunlop yada Continental.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt