Nice Yaşlara Mert G :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZGR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nice mutlu senelere Mert'cim, doğum günün kutlu olsun

buarada arabanı da kapalıda güzel yere park etmişsin hee 😀

Yaa arkadaşlar kusura bakmayın foruma giriyorum ama kendi konumu yeni gördüm🙂 hepinize yarı ayrı teşekkürler, hepberaber nice yaşlara nice yıllara inşallah:hosgeldin:
Ozanım sorma yaa yandaki aurisi arkadaşım bana bıraktı, önüne de bnm pejoyu çekiyorum bazen, diğer tarafta duvar olunca resmen siperde duruyor araba😀

bende diyorum neden acaba girmiyor bir terslikmi var? 😀

bende diyorum neden acaba girmiyor bir terslikmi var? 😀

ya sorma hep şu son 8 konuya bakıyorum, şansa sanırım o anda denk gelmedim..
düşünen cevaplayan kimse kusura bakmasın, tekrardan sağolun🙂

Bu arada şu son 8 konuyu 15 mi yapsak acaba🙂

ne kadar çoğaltırsak o kadar site yavaşlıyor 🙂 Onun yerine yukarıdaki panelde " Yeni Mesajlar " kısmını kullanırsanız okumadığınız tüm mesajları görebilirsiniz. O bölüme basınca tüm mesajları okumuş iseniz yada okumayacaksanız bir alt satırda " Forumları Okundu Kabul Et " kısmına tıklayarak listeyi sıfırlayabilirsiniz hepsi okunmuş sayılır 🙂 Yani belki bilmiyor olabilirsiniz diye söyledim 🙂

ne kadar çoğaltırsak o kadar site yavaşlıyor 🙂 Onun yerine yukarıdaki panelde " Yeni Mesajlar " kısmını kullanırsanız okumadığınız tüm mesajları görebilirsiniz. O bölüme basınca tüm mesajları okumuş iseniz yada okumayacaksanız bir alt satırda " Forumları Okundu Kabul Et " kısmına tıklayarak listeyi sıfırlayabilirsiniz hepsi okunmuş sayılır 🙂 Yani belki bilmiyor olabilirsiniz diye söyledim 🙂

benim eskiden girdiğim forumda öyleydi, biliyordum bu özelliğipuhaha
şaka bi yana unutmuşum onu, çok sağol😱key:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt