Neymiş İbiza iyi arabaymış! Tamamen YALAN

Hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullanman dilegimle 🙂

Hayırlı Ugurlu Olsun Güle Güle Kullan😱key:

değiştireyim teşekkür ederim iyi niyetleriniz için. yalnız bugün dikkatimi çekti de el freninin altında ufacık bir boşluk var ve aradan kablolar gözüküyor anlam veremedim🙂

Tuğra 'nın dediği gibi " Seat yaparda kötü olurmu " 😱key: El frenin o alt kısmında ki boşluk bende de var yalnız benim orada nasıl söylesem deri gibi birşeyle kapatılmış. Hayırlı olsun bu arada 🙂 Allah kaza bela vermesin, tabanın yere düz bassın. Bunun dışında nazarında hayırlı olsun 😉 Allah daha kötüsünden korusun.

ALLAH kaza bela vermesin.
Hocam başlığı gördüğümde "ne diyor bu dedim" kendi kendime 😀 Hatta açayım da ibizaya laf attıysa ben de ona laf atayım dedim 😀 ama bir baktım arabayı övmüşsün 😀
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Bence bu paraya böyle bir araba sahibi olduğun için çok şanlısın, şanslıyız. El frenini çektiğimizde oluşan o ufak boşluk bende de var malesef ancak çok fazla kafaya takmıyorum çünkü ne de olsa el freni çekikken araba da olmuyoruz 😀

aracın hayırlı olsun
böyle başlık atılırmı ya gene delini biri geldi uğraşacağız bakalım diyordum ki konu içeriği hiç tahmin ettiğim gibi çıkmadı, 🙂

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt