kaanoksuz
Kayıtlı Üye
şimdiki aklım olsa kuaför olurmuşum 😀 hiç yoktan saçım yerinde kalırdı ohh stres yok relax relaxx yaşamm😎
puhaha Taktın şu saça hee böylede iyi resimlerde 😱key:
şimdiki aklım olsa kuaför olurmuşum 😀 hiç yoktan saçım yerinde kalırdı ohh stres yok relax relaxx yaşamm😎
kerdeş biz ne yaparsak fark olur 😱aman ugraşta 😀 ayy paşacım bu ay sarıyamı boyatsam yoksa gölgemi yaptırsamm😀 off gene benimki farketmedi saçımıı puhaha
puhahapuhahasana göre hava hoşş fırca gibi masallahh😀 ama paşanın resmide görseydik bide alnı geniş cıkıyomuş ben gibiipuhahapuhahapuhaha Taktın şu saça hee böylede iyi resimlerde 😱key:
puhahapuhahasana göre hava hoşş fırca gibi masallahh😀 ama paşanın resmide görseydik bide alnı geniş cıkıyomuş ben gibiipuhahapuhaha
aman ugraşta 😀 ayy paşacım bu ay sarıyamı boyatsam yoksa gölgemi yaptırsamm😀 off gene benimki farketmedi saçımıı puhaha
boşuna dökmedik bu saçlarıı😀abi yine yorumlarına can katmışın doğruya doğruu 😀 😀 puhaha
boşuna dökmedik bu saçlarıı😀
kazım benim profillere gir resimler orda bak alın sonda istersen başka resim de yükleriz😀😀puhahapuhahasana göre hava hoşş fırca gibi masallahh😀 ama paşanın resmide görseydik bide alnı geniş cıkıyomuş ben gibiipuhahapuhaha
şapkalı görünce umutlanmıştım ama masadaki toplu reis le yıkıldımmpuhahapuhaha carismatikk ben kadar olmasada 😉😀kazım benim profillere gir resimler orda bak alın sonda istersen başka resim de yükleriz😀😀