-benim araçtaki bagaj kapağı açıken merkezi kilitlemeye bastığımda bagağın kilitinden "vınnnn" diye bi ses geliyor.
-bagaj kapağı kapalıyken merkezi kilite bastığım da bagaj kilitinden "vınnnn" sesi gelmiyor!
bi anlam veremedim kablomu sıkışıyor yoksa kilittemi sorun var yada kilitlemeyimi beceremiyorum🙄
büyük ihtimalle kablolarında bir sorun var, yani kapak açıkken temas ediyordur, bagaj kapağı kapalı iken temas etmiyordur, yani sorun kabloların aşınması veya küçük kopmalar olabilir.
-benim araçtaki bagaj kapağı açıken merkezi kilitlemeye bastığımda bagağın kilitinden "vınnnn" diye bi ses geliyor.
-bagaj kapağı kapalıyken merkezi kilite bastığım da bagaj kilitinden "vınnnn" sesi gelmiyor!
bi anlam veremedim kablomu sıkışıyor yoksa kilittemi sorun var yada kilitlemeyimi beceremiyorum🙄
nerelerini kurcalamam lazım dostum sol tarafta gelen siyah kaplama kabloyumu yoksa bagaj kapağındaki kapakların içerisindeki kablolarımı?🙄Dostum kesinlikle kablolardan dolayı.. temassızlık var aynı sorun vardı bizde de 🙂
Güsselmiş diğer cordobalar gibi🙂 hayırlı olsun kazasız sürüşler..Selam bende yeni 1.4 Signo ladım dediğin gibi koltuk altında çekmece var hız sabitleyici ve dişital klima var çok memnun kaldım super arabalarmı birde rengi sedefli siyah