Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dünkü hareket kardan zarardı ama bugün epeyce telafi edildi, yarına da bugünkü gibi olur bi haber gelmezse açık kapanır usta. zarar değil sadece al sat işi bir türlü öğrenemediğim işlerden sorun orda. geçen 3 hafta al sat yapsaydım eldekinin alayı ile şimdi epeyce bi yükü tutmuştuk cesaret edemiyoruz işte. Allahtan mal sağlam çıktı.
Aldıımda bilgim olacak kadar tecrübe ettik Emre, iş almaya kaldı durduk yerde kaşınmayalım 🙂
Alp dur ben söyleyim, bizdekilere çok yakın ama daha az eğer dur kalk yapmazsan tabi. Dur kalklarda hiç şansı yok bizden fazla. Ama akıcı trafikte 80 civarı üst viteslerde gidersen 5li rakamları görebiliyormuşsun. Bunları daha önceki arkadaşlarımızdan DSG'li FR sahibinin yorumları idi. Cuprada da farklı olacağını sanmıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.