Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

navigasyon

whiteline-XL

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Haz 2010
Mesajlar
1,633
Yaş
38
arkadaşlar size zahmet bana yardımcı olurmusunuz.

kullanmakta olduğum blackberry bold 9000 telefonuma navigasyon yuklemek istiyorum. ama internetteki çoğu program ya viruslu yada aktifleştirme şifresi istiyor. bende açıkçası pek anlamıyorum bu tur işlerden.

bildiğiniz yada kullandığınız bir program varmı veya getir ben hallederim telefonuna navigasyon kurarız diyebilicek biri varmıdır.

yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkurler.
 
kendi güncellemesi yokmu:confused: n97 de güncellemeleri kontrol et diyorsun varsa direk upload ediyor..
 
balckberry de malesef bulamıyorsun cins bir telefon

nokia ya gelince bakkalda manavda bile programları var :D
 
kendi güncellemesi yokmu:confused: n97 de güncellemeleri kontrol et diyorsun varsa direk upload ediyor..

cihan var varda blackberrynin bu huyuna gıcık oluyorum. blackberry interprice service diye bişeyi var illa onu satın alacanki bu özelliklerini kullanabilesin.
 
google amcaya sordum senin için burayı gördüm ama incelemedim o yüzden sordum:)
 
cihan google a bende sordum bana dediki bbturke bir bak bende bi baktım aman allahım hasta oldum. filmler falan havada uçuşuyor bende isteklere başladım. telefoncuya goturup versiyon yukseltmesi yapmam lazımmış:D cahillik başa bela bilinmi? puhaha
 
Umut da aynı telefonu kullanıyor o yardımcı olabilir sana, tabi gelirse:)
 
Geri
Üst Alt