06 levent 534
Kayıtlı Üye
başarılı ilk hali
selçuk ben arabayı öyle almıştım ben kaplatmadımŞöyle Bir Yorumları Okudumda hakikaten Tecrübeye Kulak Vermek Lazım üstad Zira Ali Abinin Cupraya Yapılırkende Bas Bas yaptırma Demiştik... Evet Tamponun kaplaması On numara ve Atatürk İmzasının yerinin ve Büyüklügünün degiştirilmesi iyi olur ve daha kibar olur çapraz olmasıda tercihen iyi olur ama bagajı niye kaplatıyosunuz abicim.. hoş durmuyor bu arabada S30 çakması olmuş bence acilen bagajın sökülmesi lazım😱key:
Şöyle Bir Yorumları Okudumda hakikaten Tecrübeye Kulak Vermek Lazım üstad Zira Ali Abinin Cupraya Yapılırkende Bas Bas yaptırma Demiştik... Evet Tamponun kaplaması On numara ve Atatürk İmzasının yerinin ve Büyüklügünün degiştirilmesi iyi olur ve daha kibar olur çapraz olmasıda tercihen iyi olur ama bagajı niye kaplatıyosunuz abicim.. hoş durmuyor bu arabada S30 çakması olmuş bence acilen bagajın sökülmesi lazım😱key:
Ali abinin arabaya hepimiz cırladık🙂soktürdü..Sanada cırlıyacağımızdan emin olabilirsin denizcim🙂 o yüzden bagaj kapağına dokunma gayet iyi duruyor şuan...
selçuk ben arabayı öyle almıştım ben kaplatmadım
Paşa sana güzel gelmesinin sebebi sen gerçekten modifiyeyi seviyorsun ondandır 😀 😱key:plaka altı güzel olmuş. ben nedense bagaj kapağınıda beğendim