Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güle güle kullanın bende de bir tane 307 benzinli otomatik var eşimin kullandığı ama satmak istiyor honda tarzı bir araç düşünüyoruz... konforlu bir araç benim ibizaya göre çok iyi geniş bir araç 🙂
beyaz jantların bijon aralığı 4x108 mi? ben de de bi tane beyaz 307 var kırmızı ayna ve kırmızı şeritli. ona bu şekilde şeritli jant aradım ankarada birkaç yere sordum bulamadım. jantlar tam 4x108 mi yoksa ofset mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.