Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanlış anons arkadaşlar, yılda 2 kere doğulmaz ama eksik olmayın çok sevindim😀😀😀😀
Bu arada rezalet bir gündü 20 eylül 2011, DHMİ ve TAV sabahın köründen gün bitene kadar çıldırttı beni. Akşama kadar bir yangın hidrantı yüzünden etmediğim küfür kalmadı. Bu iş yüzünden bu yıl ramazanı da yemek zorunda kaldım, tüm günahı vebali DHMİ'ye...
sağol abicim, tarih yanlış da olsa eksik olma hemşehrim 😀😀😀
Yahu şu konuyu silelim artık, milletin önünde yanlış bir konu var o kadar konunun arasında birde bu yanlış tarihli kutlama için zamanını almayalım kimsenin😀😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.