Arkadaşlar merhabalar;
youtube kanalında leon'da video izlerken bir video izledim. fakat nasıl yapıldığını malesef acıklanmamış..
video nasıl izleniliyor, yada klip nasıl izlenir?
Bilgisi olan arkadaşlardan yardım lütfen.!
teşekkürler/saygılar..
Sony şart değil başkan, ben de bir ara Samsung S8 ile yapıyordum da uğraştığına değmiyor. Android auto'dan tam gaz devam 😀Çok maliyetli bir durum birkaç seçenek bulunuyor
Mib2 cihazı alıp izlemen mümkün
Gül link açtırıp Sony xperia telefon alıp mirror link ile telefon ekranını araç ekranından kullanırsın
•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız
Sony şart değil başkan, ben de bir ara Samsung S8 ile yapıyordum da uğraştığına değmiyor. Android auto'dan tam gaz devam 😀
Yani en sağlıklı olanı Sony mirrorlink olarak yoksa mirrorlink sitesinde destekli bir sürü telefon bulunuyor
•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız
Mirrorlink zaten iphone ile çalışmaz. Apple Car Play için de birşeyler yapıyorlar ama sanırım jailbreakli telefon gerektiriyor.Peki ben iphone kullanıyorsam, tüm bu dedikleriniz uyqun mu?
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Mirrorlink zaten iphone ile çalışmaz. Apple Car Play için de birşeyler yapıyorlar ama sanırım jailbreakli telefon gerektiriyor.
Arkadaşlar youtube de izlediğim videoda telefona bağlamadan yani usb takarak video izliyor..
onun için mib2 media high donanıma ihtiyacınız var, fabrika çıkışlı almadıysan yüksek bir rakama geliyor o da, @memet_one ne kadardı yaklaşık?Arkadaşlar youtube de izlediğim videoda telefona bağlamadan yani usb takarak video izliyor..