Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben kız arkadasımın aracını götürdüm yazın başında araç 22bin km ve bayan kullanımında oldugundan fabrikadan cıktıgı gibi çiziksiz bir şekilde kullanılıyor sadece sol ön far ampulü birkez değişmişti o ampulde ışıgı dagıttıgı öne sürülerek muayeneden geçirmediler orada ne kadar sinirlendiğimi siz düşünün artık 3yıl binmişsin bir tek şeyini değişmemişsin arabanın ama ampul ışıgı dagıttıgı için muayeneden geçemedi gelde isyan etme servise gidip ampulü değişip gelince geçirdiler muayeneden
aynı hafta içinde adanada bir adam yangın tüpünü alıp kafasına geçirmiş görevlilerin birinin bunu duydugumda hiç şaşırmadım nerdeyse arabada sigara içmişsin diyip geçirmeyecekler....
kısa farların ayarsızlığı kusur olarak gösterilmeyecekti hani saçma bi şekilde..
incelemeleri iyi ya benim de başıma gelcek 2 sene sonra arabanın ömrü olursa kısmetse..
Türkiyede olan Her yenilik gibi muayene işine de güzel başlamıştı her şey ama zamanla suyu çıkıyor bununda . uygulamalarda farklılık oldugu dogru ılden ıle degıl aynı ılde ıkı ıstasyonda bıle farklılık olabılıyor.yınede geçmış olsun 🙂
Geçmiş olsun büyük dert valla, şimdi gene iyi ilk zamanlar burunlarından kıl aldırmıyolardı. Ben uzun far ayarından iki kere kaldım, çıldırmıştım mayıs ayında.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.