mozilla firefox 3.6

sorunumu çözdüm. Sorun firefoxun yeri sürümünden değil personasın yeni sürümünden kaynaklanıyormuş 🙂

3.6 normal yani diğer firefoxlara göre %20 daha hızlı sloganı ile çıktı .... biz memnunuz şirket olarak ... full firefox var pclerde ... ztn işimiz zmnla yarışmak oldugundan , IE gibi yavaş çalışan browserları tercih etmiyoruz ... ben bayadır firefox kullanıcısıyım, harika bir olay bu .. IE kullanınca inannın yavaş gelmekte ...( kotulemek için demedim ama durum bu !!! )

saygılar ve sevgiler ...

bende firefox zırt pırt hata veriyor günde 3 4 kez. neden oluyor çöemedim daha.

ben de bu başlıgı gördüğümden beri tekrar firefox'a geçiş yaptım. zaten çok memnundum eskiden de ama bi ara operaya geçmiştim ve kısa yolları filan güzeldi o yuzden bırakamamıştım.

Ama özüme döndüm şimdi =) 3.6 megan fox temasıyla beraber gayet mutlu mesut kulanıyorum şu an mozillamı 🙂

ben de bu başlıgı gördüğümden beri tekrar firefox'a geçiş yaptım. zaten çok memnundum eskiden de ama bi ara operaya geçmiştim ve kısa yolları filan güzeldi o yuzden bırakamamıştım.

Ama özüme döndüm şimdi =) 3.6 megan fox temasıyla beraber gayet mutlu mesut kulanıyorum şu an mozillamı 🙂

guzelmıs teman 😀

39,130Konu
763,846Mesajlar
21,887Kullanıcılar
denizhandnzSon üye
Geri
Üst Alt