Araba bugün servise girdi çıktı.
Kötü haber: Bu ses normalmiş
İyi haber: Sorun yokmuş 🙂
Konya Attarlar Audi-Seat yetkili servis elemanıyla test sürüşüne çıktık. Eleman sesi dinledi ve sesin yerini tespit etti. Sesin klimadan geldiğini, bu araçların klimasının devrede olmadığı zamanlarda bile %5 oranında çalıştığını, bu sebeple hafif hafif ses yapabileceğini söyledi.
Kayış bölgesindeki sesi sordum, ona da normal dedi
Aklıma gelen her şeyi sordum, hep normal dedi, çünkü bu araç Seat İbiza diyor 🙂
Kapı kollarındaki gevşekliği, gıcırtıyı sordum. EuroNCAP testlerinde iyi not almak için araç kabininde mümkün oldugunca az vida-somun kullanildigini, çogu parcanin birbirine geçmeli olduğunu ve bu sebeple yeterince sıkı olmadığını savundu
Kronik bir olay o zaman. Alışmaya çalışacağız artık.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
torpido arkasında fan motoru +kalorifer peteği mevcut ve bunlar rulmanlı arada bi ses yapar...seatlarda ses yalıtımı olmayınca her çalışan aksam bizi uyuz ediyor halbukı kendi oyle çalışıyor... 🙂
bide araba sıfır olunca insan ayrı uyuz oluyor . 🙂 istanbul - ayvalık yolculugu yaptım yol boyunca ses ile transa girdim 🙂torpido gözün içinde kapak var sökün cıvatalarında ses yalıtımı yaptırın ses kesilir ben öle yaptım ...Aynenbide araba sıfır olunca insan ayrı uyuz oluyor . 🙂 istanbul - ayvalık yolculugu yaptım yol boyunca ses ile transa girdim 🙂
. Normal olsa fabrika çıkışı böyle olur. Disardan duyuluyor ses ve ister istemez sorun var diyosun. Ben bu sesin kesilmesini istiyorum dedim yağlar mısınız artik siz bilirsiniz dedim. Ve video çektiler seata ileteceklermiş oradan gelen yanita göre degisim yapilabilirmiş. Bakalım sonuç çıktığında buradan yazarim yine sizlere.