arthur
Kayıtlı Üye
kardeş o keloksiyon dagılacak o kadar [MENTION=23533]kaanoksuz[/MENTION] [MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] [MENTION=22199]tugra kazım[/MENTION] dagıtacaz
kardeş o keloksiyon dagılacak o kadar [MENTION=23533]kaanoksuz[/MENTION] [MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] [MENTION=22199]tugra kazım[/MENTION] dagıtacaz
kardeş ne drifti karşıdan hızlı bi araba gelsin gözlerini kapatık dreksiyonu bırakıyo
kardeş ben de o yüzden cesaretliyim zaten aynı soydanız nede olsa .deli deliyi görünce sopasını saklar misali. ama olmadı senin de katılmaz lazım ki el birligiyle emellerimize ulaşalım😀😀:nosBen fgirmem Hacı bu işe sağı solu belli olmaz bunların geldiği yerde ata ters biniyor insanlar 😀
kardeş ben de o yüzden cesaretliyim zaten aynı soydanız nede olsa .deli deliyi görünce sopasını saklar misali. ama olmadı senin de katılmaz lazım ki el birligiyle emellerimize ulaşalım😀😀:nos
Yapılan yorumlar konuyla alakasız arkadaşlar..Sadece Murat Şener konu hakkında resim,yorum paylaşmış..Konu açan arkadaşa saygısızlık etmeyelim lütfen..!
arkanızdayımm ben bakarım içerde sizee 😀 scw stickeri cigara camasır felan getiririm merak etmeyin yakalanırsanız 😀