Merhaba arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olmayayım ama aranıza yeni katıldım ve bende 2007 ibiza hatchback 1.4 td bir araç var ve birkaç aydır aynı sorunu yaşıyorum. Yağ lambası kafasına göre takılıyor denemediğimiz çözüm yöntemi kalmadı. Müşür den dediler orjinal en az 5 6 çeşit müşür denedik bir süre sonra yine yandı. Kablo hatası dediler sil baştan kablo sistemini değiştirdik olmadı, gösterge arızası dediler sigorta dediler. dediler de deiler olmadı olmadıda olmadı anlayacağınız. Antalya da yaşıyorum ve (Emin Oto, Suat Usta, Mahmut Usta) gibi bilinen meşur woswos serfislerinin hepsine gittim ve bir türlü sorunu bulamadılar. Hepsi de kafaasından teoriler üretip "Yok mazot pompan arızalı, yok göstergen yok müşürün yok o bu şu" diye diye tonla para harcattılar ama bence hiçbir şeyden anladıkları da yok. Bu yağlanbası yine kafasına göre yanıyor sönüyor. Aracımda yağın olduğunu biliyorum ve her gün kontrol ediyorum ama bu lamba kafasına göre takılmaya devam ediyor. Kesin sorunun çözümünü bilen arkadaşlarımızın yardımlarını rica ediyorum.