Ali
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar son bir kaç gündür arabayı çalıştırıp yürümeye çalıştığımda araba kalkmıyor. Araç benzine boğulmuş gibi gaz yemiyor. 5-10 sn bekleyip gaz verince yürüyor ve sorun kalmıyor. Motor ısınınca hiç bir problem yok. Araç tüplü ama haliyle benzinde çalışıyor, bu problemi de benzinde yapıyor. Köy yerinde olduğum için anca bayram öncesi gösterebileceğim. Ama kafama takıldı, acaba benim kontrol edebileceğim bir yeri var mı.
Hava filtresi, bujiler, bobinler 12 bin km önce değişmişti.Boğaz temizlenmiş sıfır LPG takılmıştı. Aklıma ilk önce benzin filtresi falan geldi ama 10 saniye ısınınca sorunu kesiyor. Aklıma takılan bi soru da ; bu araçlarda kontak çevirince motoru ısıtan bi aksam var da o mu görevini yapmıyor acaba. Hayır, havalar da çok soğuk değil ki. Yardımlarınızı bekliyorum, acaba nedir problem ?
Hava filtresi, bujiler, bobinler 12 bin km önce değişmişti.Boğaz temizlenmiş sıfır LPG takılmıştı. Aklıma ilk önce benzin filtresi falan geldi ama 10 saniye ısınınca sorunu kesiyor. Aklıma takılan bi soru da ; bu araçlarda kontak çevirince motoru ısıtan bi aksam var da o mu görevini yapmıyor acaba. Hayır, havalar da çok soğuk değil ki. Yardımlarınızı bekliyorum, acaba nedir problem ?