Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kusur bakmayın vizeler muhabbetine giremedik forumada ilk başta sorun olarak bobin dedi değiştirdin mi önceden dedi değiştirmiştim neyse söndürdü 1 saaat sonra tekrar yandı bu sefer lamda sorunu verdi yakıttan olabilir dedi bakalım bitsin hep aldığım yerden alıcam bide katkı katıcam sonucunu yazarım ama pahalı bişeymiş bu sensör 350 lira falan dediler.
Merhaba,
Telaşlanma, o ışık birçok nedenden dolayı yanabiliyor.
Fren lambaların yanıyor mu?
Aynı sorun bendede olmuştu, fren müşürü bozulmuş, fren lambalarımda yanmıyormuş serviste öğrendim.
Değiştirdim düzeldi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.