Teşekkürler.
Araştırdığım kadarı ile ACt modellerinde kullanılan turbo ACT'siz olanlara göre performanslı kullanımda daha zayıf kalıyormuş ve farklı basınç ve model turbo kullanılmış, Ben performanslı kullanmayı seviyorum ve bir de bana göre gereksiz bir teknoloji , yanı ekonomi yapmak istersem tutup 1.4 150hp bir araçtan ziyade dizel bir araç bakarım. Dediğim gibi bu benim fikrim başkaları gerekli görebilir saygı duyarım.
Ne güzel bulabilmiş siniz, Ben hala arıyorum bulamadım, malum sitede bulunan füme fr ilanlarının hepsini aradım, sadece bir tane Antalya' da var oda bana çok uzak 🙁(
valla haklısınız, önceliklerim bunlar ama 1 hafta kadar daha beklemeyi düşünüyorum yine çıkmazsa böyle bir satılık araç o zaman ikinci renk alternatifim siyah o da olmazsa golf 7 bakmaya başlıyacağım, yada gemileri yakıp golf 7 gti . bından sonrası kısmet.Seçim aralığın çok az.Hem 150hp dsg olacak hem act siz olacak hemde fume.Farzetki buldun diyelim, ondan sonrada temiz mi diye bakacaksın, içine sinerse alacaksın..🙂Umudunu kırmak istemem ama çok zor...
valla haklısınız, önceliklerim bunlar ama 1 hafta kadar daha beklemeyi düşünüyorum yine çıkmazsa böyle bir satılık araç o zaman ikinci renk alternatifim siyah o da olmazsa golf 7 bakmaya başlıyacağım, yada gemileri yakıp golf 7 gti . bından sonrası kısmet.