Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mk3 1.4 TSI LEON FR Otomatik araç arıyorum.

akuzcali

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Haz 2017
Mesajlar
20
Puanları
3
Merhabalar, 1.4 Tsı 150hp Otomatik Leon Fr arıyorum, Önceliğim ACT olmayan, Füme ( teknik Gri ) , düşük km ve hatasız olması, Bildiğiniz bu özelliklerde araç varsa paylaşırsanız sevinirim.
 

ouzh34

Kayıtlı Üye
Katılım
19 May 2017
Mesajlar
104
Puanları
28
ACT istememenizin nedenini öğrenebilir miyiz ,bilmediğimiz bir dezavantajı mı var acaba.o açıdan soruyorum,yanlış anlamayın
 

akuzcali

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Haz 2017
Mesajlar
20
Puanları
3
Araştırdığım kadarı ile ACt modellerinde kullanılan turbo ACT'siz olanlara göre performanslı kullanımda daha zayıf kalıyormuş ve farklı basınç ve model turbo kullanılmış, Ben performanslı kullanmayı seviyorum ve bir de bana göre gereksiz bir teknoloji , yanı ekonomi yapmak istersem tutup 1.4 150hp bir araçtan ziyade dizel bir araç bakarım. Dediğim gibi bu benim fikrim başkaları gerekli görebilir saygı duyarım.
 

Hydra

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eki 2016
Mesajlar
224
Puanları
43
Araştırdığım kadarı ile ACt modellerinde kullanılan turbo ACT'siz olanlara göre performanslı kullanımda daha zayıf kalıyormuş ve farklı basınç ve model turbo kullanılmış, Ben performanslı kullanmayı seviyorum ve bir de bana göre gereksiz bir teknoloji , yanı ekonomi yapmak istersem tutup 1.4 150hp bir araçtan ziyade dizel bir araç bakarım. Dediğim gibi bu benim fikrim başkaları gerekli görebilir saygı duyarım.


Aynen katılıyorum sana benim düşüncelerimi yazıya dökmüşsün..Bende aracımı alırken özellikle Act siz 150hp almıştım..
 

akuzcali

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Haz 2017
Mesajlar
20
Puanları
3
Ne güzel bulabilmiş siniz, Ben hala arıyorum bulamadım, malum sitede bulunan füme fr ilanlarının hepsini aradım, sadece bir tane Antalya' da var oda bana çok uzak :((
 

Hydra

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eki 2016
Mesajlar
224
Puanları
43
Ne güzel bulabilmiş siniz, Ben hala arıyorum bulamadım, malum sitede bulunan füme fr ilanlarının hepsini aradım, sadece bir tane Antalya' da var oda bana çok uzak :((

Seçim aralığın çok az.Hem 150hp dsg olacak hem act siz olacak hemde fume.Farzetki buldun diyelim, ondan sonrada temiz mi diye bakacaksın, içine sinerse alacaksın..:)Umudunu kırmak istemem ama çok zor...
 

akuzcali

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Haz 2017
Mesajlar
20
Puanları
3
Seçim aralığın çok az.Hem 150hp dsg olacak hem act siz olacak hemde fume.Farzetki buldun diyelim, ondan sonrada temiz mi diye bakacaksın, içine sinerse alacaksın..:)Umudunu kırmak istemem ama çok zor...
valla haklısınız, önceliklerim bunlar ama 1 hafta kadar daha beklemeyi düşünüyorum yine çıkmazsa böyle bir satılık araç o zaman ikinci renk alternatifim siyah o da olmazsa golf 7 bakmaya başlıyacağım, yada gemileri yakıp golf 7 gti . bından sonrası kısmet.
 

Hydra

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eki 2016
Mesajlar
224
Puanları
43
valla haklısınız, önceliklerim bunlar ama 1 hafta kadar daha beklemeyi düşünüyorum yine çıkmazsa böyle bir satılık araç o zaman ikinci renk alternatifim siyah o da olmazsa golf 7 bakmaya başlıyacağım, yada gemileri yakıp golf 7 gti . bından sonrası kısmet.


Leon Fr da siyah renk neredeyse hiç görmedim desem yeridir:) O renk de çok zor be kardeşim.Kırmızı ya da beyaz bakarsan kesin bulursun..
 
Üst Alt