Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mitsubishi Evo X FQ-400

NMNYLMZ

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Eyl 2009
Mesajlar
508
Yaş
35
Bir otomobilin ismi bu kadar uzun olunca , onun hakkında da söylenecek o kadar çok şey olmalı derim ben hep...
Mitsubishi ' nin sevgili psikopat mühendislerinin son yeniliği , zaten çeviklik adına bir yapıtaşı olan "Evo" serisine bir canavar daha ilave etmek olmuş...
Eski kasada da FQ serisi vardı , yani bu nesnenin ne menem birşey olduğuna dair az çok bir öngörümüz var ta10. versiyon Evo ' nun FQ versiyonu , şimdiye kadar üretilmiş en güçlü ve en hızlı Evo sıfatını sonuna kadar hakeden sıradışı bir otomobil.
Standart Evo X gibi 2.000.-cc hacmindeki 4 silindirli ve turbo beslemeli makineye sahip. Ancak FQ ' nun fabrikasyon motor gücü 403.-hp ve torku da 525.-nm gibi harika bir seviyede. Üstelik bu torku da 3.500.-devirde verebiliyor. Yani karşımızda inanılmaz atik bir koşucu var.
0-100.-km/h hızlanmasını yaklaşık 3,8.-saniyede tamamlayabilen FQ-400 ' e ait bu veriler İngiltere versiyonun verileri. Tabii ki Japonya versiyonunda bu rakamlar daha iyi olacaktır.
Sadece motoru değil , çekiş sistemleri , elektronik kontrol sistemleri , süspansiyonları da tamamen geliştirilen , daha agresif bir gövde kiti giydirilen bu en özel model kesinlikle tam bir adrenalin deposu...

Mitsubishi servisinde çalışan bir arkadaşım war bakımları 5binden 5bine duyunca şaşırdım.
 
8e3c764f5276093aac375f52e0bc8ab1.jpg

84a15c380aed28944a71f2383ba1dc3d.jpg
 
eğer hatırladığım videodaki araç buysa Top Gear'ın turbosu çok geç açılıyomuş, dönüş çapı daha doğrusu direksiyon kilidi çok darmış vs vs..
bi video koymuştum sanırsam bu araçla ilgili..
 
Hala EVO 6 Tommi Makkinen Edition'dan daha iyi bir EVO yapılamadı.
 
her sabah gormek ınsana koyuyodu sımdı yokluguna alıstım :p:D
 
Geri
Üst Alt