Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

mert(Gilgamesh)

kfy

Administrator
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
13,459
Yaş
60
mert kardeşim yeni bir işe başlamış kendisi ve burada eminim çok daha başarılı olucak ve SCW üyelerine elinden gelenin en iyisini yapacağına eminim
bunun için 10 nisan cumartesi tüm SCW mert in yeni işyerine gidiyoruz...

buluşma yeri erya önü saat 13.00

Tarif: Kadıköy istikametinden E-5 karayolunda bulunan Maltepe köprüsünün altından geçip hemen sağa (köprülü kavşak sapağı) döndüğünüzde yol sizi köprü üzerine çıkartır. Köprü üzerine çıktığınızda yaklaşık 200-250 metre sonra sol tarafta Çiftlik Sokak kalır. Sokağa girdikten 50 metre sonra Bim i görüsünüz zaten hemen onun önünde de büyük bir tabelada MALTEPE OTOMOTİV yazıyor.

Kartal İstikametinden E-5 Karayolu üzerindeki Maltepe Köprüsünün ilk girişinden girdiğinizde yol köprü üzerine gelmeden ikiye ayrılır. Siz sağdan takip ettiğinizde köprü üzerine kontrollü çıkış amacı ile trafik ışıkları gelecektir. Işıklardan yine sağa dönerek yaklaşık 100 metre sonra solda kalan Çiftlik sokağın önüne gelirsiniz. Çiftlik sokağa girdiğinizde yukarıda da yazdığım gibi ilk göze çarpan Bim olacağı için bim i görürsünüz hemen önünde de MALTEPE Otomotiv tabelasını
 
hayırlı olsun kardeşime orda bulunacağım
 
hayırlı olsun abim
gelmeye çalışacagım
 
oo Mert'de bizim muhite gelmiş hoşgelmiş hayırlı olmuş :) cumartesileri mesaim 18e kadar devam ediyor gündüz biyerlere gelebilmem pek mümkün görünmüyor artık. bu cumartesileri çalışma şapkadan çıktı resmen :)
 
Mert üstadım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun önemli işim olmazsa orda olurum...
 
hayırlı olsun mert abi. cumartesi iş günü gelemiyorum ama tekrardan yeni işin hayırlı uğurlu olsun
 
Geri
Üst Alt