Merhaba Arkadaslar (Oto yikama Hakkinda)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Furkannn

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar aramizda oto yikamaci arkadaslar varmi ? Var ise bir sorum olucak

Bu isi ek gelir olsun diye kardesime bir dukkan acmayi dusunuyorum kazanci nasildir ?

Aylik kirasini cikartip Is yeri sahibini tatmin edermi ?

Merakimdan soruyorum simdiden yorumlariniz icin tesekkurler

Evimin tam karşısında 3m yıkamacı var deli ediyor beni yazın sesten balkonda oturamıyoruz 🙂 valla günde en az gördüğüm 10-15 araç hafta sonu da 25 araçtan aşağı yıkamıyor hergün açık bir de sen hesap et artık iç dış yıkama 25 tl burada.Keşke yardımım dokunsa ama ben gördüğümü söyleyeyim dedim 🙂

Evimin tam karşısında 3m yıkamacı var deli ediyor beni yazın sesten balkonda oturamıyoruz 🙂 valla günde en az gördüğüm 10-15 araç hafta sonu da 25 araçtan aşağı yıkamıyor hergün açık bir de sen hesap et artık iç dış yıkama 25 tl burada.Keşke yardımım dokunsa ama ben gördüğümü söyleyeyim dedim 🙂
Yorumun için teşekkürler 😀

Yıkamacı arkadaslar nerdesiniz ? 😀
[doublepost=1489382356,1489323610][/doublepost].

Merhaba sıfırdan açacak olursanız masrafı çok fazla oluyor
İyi reklam ve kaliteli hizmet yapılırsa nerede olduğunun önemi kalmaz ben kendimden örnek vereyim 15km yıkamacıya gidiyorum

gördüğüm kadarı ile yıkamacılar ciddi paralar kazanıyorlar. zaten çok kazanmasalar 3-4 eleman nasıl çalıştıracaklar. Ticaret cesaret işi. cesaretiniz varsa bu işe girebilirsiniz ama sosyal hayatınızı unutun. Dükkan hergün açık sonuçta

39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt