Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya zaten ne varsa dizelde var ben sana diyim
arkadaşım Golf TDI ile biraz kassa nerdeyse 2 katım yol gidecek
ayrıca bahsettiğin araç çok tatlı bir araç 🙂
ozan ford bılıyorsun dızel zaten bakalım ona gecıs olacak gıbı kısa sure ıcınde bu arada can ı aranacak en guzel vakıt aksam 10 😀 onceden rez oldumu aksılık ckar bence 🙂
sen gorucektın ben dıreksıyonda arkadan araba gelıyor can makıneyı alıp ben arabayı alıp kenara cekılıyorum hızlı gelıyor mıllet bı arada polıs geldı resımlerı cekıyor can sahıbının haberı varmı dedı 🙂🙂🙂:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.