Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

mazda 3 1,6 dizel

bu mazda 3 ü geçenlerde bayide incelemiştim ben hiç içime sinememişti. ama ford dizel makinelere benim kanım epeyce ısınmış durumda.
 
bu mazda 3 ü geçenlerde bayide incelemiştim ben hiç içime sinememişti. ama ford dizel makinelere benim kanım epeyce ısınmış durumda.

Focus 2L tdci WRC olanı çok iyi Faruk abim..
velakin 29K Euro civarı olması lazım fiyatı..
 
60küsür bin TL o arabaya vermem be yiğidim. o paraya 3 yaşında dizel az yol gitmiş üst sınıf bir markayı tercih ederim kullanılmamış bir araç yerine. bahsettiğin motor sanırım S-Max modellerde olanlardan, oda çok hoş geniş large bir araç.
 
bu araç işte Faruk abim..

focus-wrc-s-2008-1.jpg
 
SüperB = süpürge :D Emreeeee sen benim aldığım sevdiğim arabalara hep çamur at görürsün gününü dayacam 7 serisi BMW'yi o zaman ne diyecen bakalım :D:D
 
Eski bir mazda 3 kullanıcısı olarak şöyle söylüyeyim aracımı 70bin km'de sattım ve bakımlar dışında hiç servise gitmedim. Arkadaşım da aracını yeni 122bin km'de sattı. Araç sadece bakımdan bakıma servise gitti. Yani güvenebilirsiniz:) 1.6 benzinli motoru bana yetmedi sadece; 1.6 motor arabaların içinde bence en keyiflisi ama. Seat leon bana mazdaya en yakın sürüş hissini ve oturma pozisyonunu veren araba olduğu için ben leon aldım. 1.4 TSI motorun keyfini sürüyorum şimdi:) Ama mazda geçsin turbo olayına yada öğrensin yakıt tüketimi düşük, güvenilirliği yüksek wankel motor yapmayı, bir dakika beklemem geçerim mazdaya. Ama forumu bırakır mıyım; bence bırakmam:) Forumda gerçekten bir enerji var diğer forumlarda olmayan...
 
Geri
Üst Alt