Maşukiye Organizasyonu Fotoğraflar!..

hhahhaha 😀 saolun valla bol bol arabamı gördüm 😀
Vee evet gene pis ama 1 hafta önce yıkatmıştımm 🙁

Bu mevsimde yıkatmamak lazım demek ki 🙂

Dursun'un oradan hareket ederken Gökhan Abi'nin arabası yıkamadan çıktı, içim gitti o sırada yazık oldu diye 😀

valla su vurdursaydım giderdi çamurlar o kadar nano koruma var her yıkattığımda cilalı yıkanıyo temiz gelirdimm ammaa vakit bulamadım 😀

muhteşemsiniz dostlar tek kelime ile

arkadaslar en ufaktan bıle emegı gecen herkese tesekkurler guzel bır organızasyondu !!! canakkale ıcın sımdıden sabırsızlanıyoruz !!!

Teşekkürler SCW,Teşekkürler emeklerine sağlık tarık kardeşim..

Teşekkürler SCW,Teşekkürler emeklerine sağlık tarık kardeşim..
Abi elimden geldiği kadar herkese söyledim. Ben baştan saray inşaa edip orayada çağırsam bişey yapmış sayılmam...Önemli olan gelen kişilerin güzelliğidir...Herzamanki gibi SCW kendini kanıtladı.
Süleyman abininde dediği gibi izmit çok sıkıntılı acilen çözmem lazım... 🙁
Herkese katılan yorum yapan gönlü bizle olan herkese tek tek çok teşekkür ederim!..

Maşallah süper bi org. olmuş kıskandım valla 🙂
Taha araçlar yanyana dizilidiğinde yukardan bi foto çekmişim ilk başlarda... O araçları otoban çıkışında karşıladım YEKTA abiyle birlikte ve kalabalığı gördüğüm zaman şok oldum... Otoparka çekildiğinde araçlar dizildiğinde hemen koşa koşa köprünün üzerine fotoğraf çekmeye gittim. O kadar heyecanlandırdı o kadar mutlu ettiki anlatamam... Gerçekten güzel bir duygu.

Gerçi normal Hasan Abi ya 🙂 Erzurumda görebilirsin bu kalabalığı çok basit Hasan abiyi bi şekil kafaladın mı gerisi kolay 😀

Çok sağol abi ya!..

39,164Konu
763,933Mesajlar
21,974Kullanıcılar
mahberanSon üye
Geri
Üst Alt