Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnceleme güzel olmuş gözünden kaçan bir yer kaç yer kalmış
Geri vites aydınlatma sol far a eklendi yeni kasada tek değil yani
Ön konsol malzeme kalitesini söylemedi kıyaslama yapmadı
Sanırım makyajsız kasa ya yeni ekran bağlanmayacak havalandırma kısımları değişmiş
Bir de sanırım şu ön plakanın altında kamera var.Ondan da bahsetmedi ya da ben mi kaçırdım.Kablosuz şarjın da iphone lar için olmaması kötü olmuş. Bu 2017 lerde fullink açık olarak gelecek diye bir duyum almıştım.
Bir de sanırım şu ön plakanın altında kamera var.Ondan da bahsetmedi ya da ben mi kaçırdım.Kablosuz şarjın da iphone lar için olmaması kötü olmuş. Bu 2017 lerde fullink açık olarak gelecek diye bir duyum almıştım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.