Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lütfen Leon nun da cutout U montajli biri fotograf yüklesin!!!
Kamil aradığında bende oradaydım..Bunda zor olan birşey yok ama demekki egzoscu ilk defa yapıyor..Konular içerisinde olması lazım diye hatırlıyorum montajı..
kardeşim ben fotosunu yüklemiştim ya siteye.. onu göster anlar herhalde... egzozcunun o kadarda beceriksiz olduğunu düşünmüyorum... yeniden ekleyeyim dur.. en azından görürse nasıl olacağını anlar iyi kötü... bendeki son susturucu önünde sen orta susturucu önüne koydur.. mantık aynı..
kardeşim ben fotosunu yüklemiştim ya siteye.. onu göster anlar herhalde... egzozcunun o kadarda beceriksiz olduğunu düşünmüyorum... yeniden ekleyeyim dur.. en azından görürse nasıl olacağını anlar iyi kötü... bendeki son susturucu önünde sen orta susturucu önüne koydur.. mantık aynı..
Cok cok teşekkür ederim ya cok saol yaptırdım sonunda ama sondan önce yaptırdığım için olmadı sesi pek tatmin etmedi ortadan önce bir yere koyacam inşallah vallahi bugün ne çektiğimi bı Allah bı ben bilirim.leon orta susturucudan önce koyulabilecek foto lazım yinede 🙁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.