uquR
Kayıtlı Üye
Yener abi kırdın geçirdin geçe bi vakTi puhahapuhahasen gel kardeşim bu tarafa ben halledicem senin işini gel artık yeterki🙂
Yener abi kırdın geçirdin geçe bi vakTi puhahapuhahasen gel kardeşim bu tarafa ben halledicem senin işini gel artık yeterki🙂
🙂Yener abi kırdın geçirdin geçe bi vakTi puhahapuhaha
doğukancım o zmn sana en uygun yer OLGUN LPG (E-5 üzeri küçükyalı yol ayrımında) orasıda işinin ehlidir... hemde sana daha yakın bi sorun olduğunda ulaşımın daha kolay olur... ben kiti ilk oraya taktıracaktım hem atiker yoktu hemde bana uzak kalıyodu... o yüzden bana yakın olanı seçtim.. yinede sen bilirsin kardeşim kararını ver biz her türlü sana yardımcı oluruz... orası yada burası farketmez başın ağrımasın gerisi halledilir... 🙂
hatta kafanda otursun diye ben LPG taktıracağım zaman açmış olduğum konu ve gelen yardımlar alttaki linkte...
http://www.seatclubworld.com/leon-1m-1998-2005-118/leonuma-lpg-tavsiyeleriniz-9273/
az önce olgun lpg ile telefnda görüştüm ben lovatoda karar kılmıştım ama burası lovato takmıyormuş landirenzo takıyor .. 1600 Tl de fiyatı
bütçen ne kadar kardeşim... lovatonun maliyeti ne kadar ?
Bütçeniz uygunsa Teleflex taktırın.
en kısa zamanda taktır lpgni rahat et bende 2 hafta önce taktırdım (brc mtm) yaklaşık 500 km yol yaptım, 110 tl ye ve halen daha depoda gaz var, bu rahatlığı anlatamam...