Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar lpg li araçların servisten içeri sokulmaması hakkında ne düşünüyorsunuz..motor ile ilgili bi konu olmasa dahi servisten içeri almıyoruz diyor çorlu-çalışkan..istanbulda varmı boyle bi sıkıntı..pek mantıklı gelmiyor bana bu iş🙄
motorunda Filan sorun olduqundan lpg sigortasını cekip benzin sisteminde arabayı kontrol ediyorlar die biliyorum ayrıca yaptıkları iş ne olursa olsun motor aksamında garanti vermiyorlar
ama size neden öyle yapmışlar düşündürücü 😀
Kayseri için söyleyim peryodik bakımlar için sorun yok ne gerekiyorsa yapıp paralarını alıyorlar fakat her hangi bir arıza için gidersen lpg li araca bakmıyoruz diyorlar komik ama gerçek işte 🙂
periyodik bakıma bile almayız diyor adamlar ya.sinir oldum.hangi hakla yani.buyuksehırlerde bu uygulama yokmus dedıgınıze gore.istanbul a gıdıcez bizde artık ne yapalım :kizgin:
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.