Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence de kullanımla alakalı değil. Ben gaz pedalının üzerinde değil yumurta,yumurta zarı var gibi kullanıyorum. Bu sebebi kullanıma bağlayamazsınız. Merak ettiğim şu. Başka 1.8 aracı olupta 32 lt yada 40lt ile kaç km yaptığı.
Dün bujileri değiştirdim. Akşam üzeride boğaz kelebeğini temizledim. Deneme için 100 km yol yaptım.
Lpg fiyatı:3.50tl
Ortalama hız: 80-100
90 km sonra araç 7.4lt(25,90tl)yakıt aldı.
Yol bilgisayarının ortalama yakıt tüketimide 7.3lt
Şuan şehir içini merak ediyorum.
İlk denememi pazar gününfen itibaten yapacağım. Lpg ayarı yaptıracağım. Sonrada ismail kardeşimin dediği gibi egzosu ölçtüreceğim.
Tecrübelerimi bu konu altına ekleyeceğim. Umarım herşey istediğim gibi gider.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.