memox
Kayıtlı Üye
Öncelikle belirteyim aracı 2 ay önce aldım ve ilk aracım olduğu için soracağım sorular biraz saçma olabilir o yüzden beni mazur görün.
Yarın aracıma LPG taktırmayı planlıyorum. Ancak taktırdıktan sonraki adımlar için kafam karıştı.
Aracımın özellikleri ve ekiskleri : 1.4 Otomatik Vites 2006 model İbiza, Tekerler 50000 km yaptı ve 2006 üretimi yani birazcık eski. Onun dışında sileceklerin değişmesi gerekli bunlardan başka bir sorun yok araçta.
Şimdi soruya geleyim:
Yardımlarınızı bekliyorum.
Yarın aracıma LPG taktırmayı planlıyorum. Ancak taktırdıktan sonraki adımlar için kafam karıştı.
Aracımın özellikleri ve ekiskleri : 1.4 Otomatik Vites 2006 model İbiza, Tekerler 50000 km yaptı ve 2006 üretimi yani birazcık eski. Onun dışında sileceklerin değişmesi gerekli bunlardan başka bir sorun yok araçta.
Şimdi soruya geleyim:
- LPG'den sonra sızdırmazlık raporu alıp TÜV'e gideceğim diye biliyorum. TÜV'e gitmeden önce başka yapmam gereken / yapmamı önerdiğiniz birşey var mı? Yani "şunu yaptır da git" gibi.
- TÜV'de tekerin eski olması sorun olur mu?
- Tümsekte geçerken araç çok takırdıyo herhalde ön amörtösörler kırık, bu sorun olur mu?
- Simit depo düşünüyorum sorun olur mu?
- Ruhsatın değişeceğini biliyorum peki KASKO da değişecek mi? Değişecekse nekadar süre içerisinde yaptırılmalı ve nekadara mâl olur? Yani işlemleri Cumaya bitirip Kasko'yu Pazartesi günü halletsem olurmu?
Yardımlarınızı bekliyorum.