erkani
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar yeni aracımı aldım biliyosunuz ve ilk iş olarak malum 1.6 motorumuza cebimizi rahatlatsın diye lpg uygulaması yaptırıyorum 🙂 yeni yasaya göre artık leonlarda ve benzeri araçlarda simit depo uygulaması kalkmış.kesinlikle ama kesinlikle sızdırmazlık alınmıyormuş.lpg sistemini yaptırdıgım yerin sözüne güvendim ama yinede şüphede kaldım ve araştırmaya karar verdim.ve çogu lpg dönüşüm sistemi yapan firmaları aradım konuştum haberi yok bu konudan ve atıp tutuyorlar oyle birşey yok diye biz takıyoruz diye tmm dedim ve sabahtan beri istanbul başta olmak üzere bütün çevre illerdeki sızdırmazlık raporu veren yerleri bizzat arayıp mühendislerle konuştum hepsini verdigi cevap şu kesinlikle ama kesinlikle rapor vermıyoruz dediler.bende hatrı sayılır bir abimizi devreye soktum aradı olmadı başımız belaya girer demişler kral olsanız boş biz versek muayneden geçemezsiniz dedıler.gelenleri geri yolluyolarmış.mecburen artık simit depoya veda edıyoruz bilginiz olsun.şimdi soran olucaktır önceden takılanlar ne olucak dıye sızdırmazlık alan muayneden geçen kurtuldu onlara yapacak birşey yok devam edıceklermiş.ama bu güne kadar lpg yi işletmeyen arkadaşlarım yani kaçak kullananlar 😀 malesef depoyu yukarı alıcaklar çaresi yok.ha dersenizki ben kaçak kullanırım onun da formülünü bulmuşlar yakalanırsanız 630 tl para cezası ve muayneden geçene kadar trafikten men.yani başa dönüyoruz ya komple sökücez lpg yi yada depo yukarı alınacak 😱key: haberiniz olsun dostlarım...