Lig Tv'de Ses ve Görüntü Karısırsa :D

Vay vay vay bizimki tutuşmuş puhaha Kazımım sonra eyvah ben nerede hata yaptım deme 😱😱
😀😀 yok yok yaş geldidee bakalım kısmett ruh ikizimi bulamadım daha puhahapuhaha daha yeni evlilerden de destek fazla yok kime sorsam aman ha sakın diyolar tırsıyo insann😀 bi güney koreye gitsemde hyunna ile tanışmadan evlenirsemm cok acı cekerim demedi demeyinn😎

bu arada gene konu ses ve görüntüden daha fazla karıştıı😀puhaha paşa hava muhalefetine takıldı yok daha
akıbetini merak ediyorum li lili liiiiiiiiiiiii🙂

😀😀 yok yok yaş geldidee bakalım kısmett ruh ikizimi bulamadım daha puhahapuhaha daha yeni evlilerden de destek fazla yok kime sorsam aman ha sakın diyolar tırsıyo insann😀 bi güney koreye gitsemde hyunna ile tanışmadan evlenirsemm cok acı cekerim demedi demeyinn😎

Yok daha gencecik adamsın 😀 daha var senin evlenmeye 😱 güney koremi yarılcam puhaha senin durumun vahim ozaman puhahapuhaha

bu arada gene konu ses ve görüntüden daha fazla karıştıı😀puhaha paşa hava muhalefetine takıldı yok daha
akıbetini merak ediyorum li lili liiiiiiiiiiiii🙂

Artık forumda alıştı bize puhaha 😱😱😱paşadan bugün ses yok çok konu birikti ona çok puhaha

39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt