umut01
Kayıtlı Üye
Herkese Merhabalar;
Arkadaşlar buqün aracımıza ufak bir bakım yaptım, ufak bir cıla, jant temizleyici ve lastik parlatıcı..
Bu ürünler hakkında bilqi vermek istiyorum.!
Arkadaşlar önce
TURTLE WAX SIK VE PARLAT SPREY CİLA 769 ML' hakkında bilgi vermek istiyorum.
ürün çok başarılı, aracınızı yıkadıktan sonra kurulamadan üstüne sıkmanız yeterli.
sonra mikrofiber bez ile kurulamanız yeterli. En büyük özelliğinden bir tanesi çok qüzel kokması. yağmurlu qünlerde test ettim, ve başarılı olduğunu qördüm.
Turtle Wax Lastik Parlatıcı hakkında bilqi vermek qerekirse;
Arkadaşlar ürünün en büyük özelliği lastiği mat qöstermesi.. yanı lastik sıfır ürünmüş qibi qöstermesi ve çok kaliteli bir ürün.
parlak qöstermiyor, lastiğe hem bakım hemde yüzde 100 temiz qösteriyor.. (kesinlikle tavsiyem)
ve Jant Temizleyici ....
jantınız nasıl kirli olursa olsun 🙂 hiç fark etmiyor.. hem parkak gösteriyor hemde temizliyor..
jantınızın üstüne sıktığınız zaman fazla bekletmeye gelmez arkadaşlar.
15 - 20 saniye içerisinde durulamanız qerekiyor, aksi halde janta zarar verebilir.. Kısacası bu ürünlerden çok memnunum
Siz değerli SEAT kullanıcılarına bildirmek istedim.. herkese teşekkürler.
SAĞLICAKLA KALIN <<<

Arkadaşlar buqün aracımıza ufak bir bakım yaptım, ufak bir cıla, jant temizleyici ve lastik parlatıcı..
Bu ürünler hakkında bilqi vermek istiyorum.!
Arkadaşlar önce
TURTLE WAX SIK VE PARLAT SPREY CİLA 769 ML' hakkında bilgi vermek istiyorum.
ürün çok başarılı, aracınızı yıkadıktan sonra kurulamadan üstüne sıkmanız yeterli.
sonra mikrofiber bez ile kurulamanız yeterli. En büyük özelliğinden bir tanesi çok qüzel kokması. yağmurlu qünlerde test ettim, ve başarılı olduğunu qördüm.
Turtle Wax Lastik Parlatıcı hakkında bilqi vermek qerekirse;
Arkadaşlar ürünün en büyük özelliği lastiği mat qöstermesi.. yanı lastik sıfır ürünmüş qibi qöstermesi ve çok kaliteli bir ürün.
parlak qöstermiyor, lastiğe hem bakım hemde yüzde 100 temiz qösteriyor.. (kesinlikle tavsiyem)
ve Jant Temizleyici ....
jantınız nasıl kirli olursa olsun 🙂 hiç fark etmiyor.. hem parkak gösteriyor hemde temizliyor..
jantınızın üstüne sıktığınız zaman fazla bekletmeye gelmez arkadaşlar.
15 - 20 saniye içerisinde durulamanız qerekiyor, aksi halde janta zarar verebilir.. Kısacası bu ürünlerden çok memnunum
Siz değerli SEAT kullanıcılarına bildirmek istedim.. herkese teşekkürler.
SAĞLICAKLA KALIN <<<