Leon Xcellence Aldım, Kağıthane civarı kaliteli pasta cila yaptıracak yer?

burakcalik

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bugün leon 1.4 ecotsi xcellence dsg aracımı sonunda teslim aldım.

Kağıthane'de oturuyorum, bu taraflarda maslak, levent, şişli vs. civarında işçiliği kaliteli önereceğiniz pasta cila yaptıracağım bir yer söyleyebilir misiniz? Siz nerelerde yaptırıyorsunuz?

Birde seramik kaplama vs. yaptırmaya gerek var mı kararsız kaldım.

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, bugün leon 1.4 ecotsi xcellence dsg aracımı sonunda teslim aldım.

Kağıthane'de oturuyorum, bu taraflarda maslak, levent, şişli vs. civarında işçiliği kaliteli önereceğiniz pasta cila yaptıracağım bir yer söyleyebilir misiniz? Siz nerelerde yaptırıyorsunuz?

Teşekkürler.
@dadaş34 @seckin2001 yardımcı olur musunuz

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler.
esenlerde güzel işciliği olan bi abimiz var yardımcı olcaktır size @Dogukan Yilmaz
[doublepost=1492238213,1492238126][/doublepost]araç sıfırsa seramik öneririm tek kötü yanı ufak bi kazada olan parçayı kople boyanması lokal kabul etmiyor
seramik gerçekten cam gibi yapıyor arabayı

Merhaba gecen hafta excellence aracimi teslim aldim cok konforlu bir arac hayirli olsun 1.4 tsi eco 150 lik arac..

Hangi bayiiden kaca aldiniz hayirli olsun Rabbim gozden nazardan ve dugumlere ufleyen hasetcinin serrinden korusun

Hayırlı olsun güle güle kullanın, seramik kaplama şiddetle tavsiye ederim ben de aracı yeni aldım sayılır, 2 ay oldu bayi yapmıştı, markası Williams, kalite durumunu çok bilmiyorum ancak çok başarılı bir işlem olarak gördüm.

Sent from my LG-D855 using SCW - SeatClubWorld mobile app

Teşekkürler.

Öncelikle hayırlı olsun. Yeni sıfır kilometre bir araca pasta cila yaptırmak bence yapılabilecek en yanlış hareket olacaktır. Sıfır boyayı yoracak ve harelendireceksiniz. Cila yerine seramik kaplatın. Sıfır aracı pasta cilaya sokmayın bence...

Önerileriniz için teşekkürler, yaptırmadım bir şey. Seramik kaplama için araştırıyorum henüz.

39,131Konu
763,857Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt