Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet arabadan bahsedıyorum yok yok araba degıl ask leondan bahsedıyorum🙂 vala cok kıskanılcak cumleler ama askın onune gecılmıyor malesef..benı ondan ölüm ayırır yani🙂
Öncelikle duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz.
Biran kendimi yerinize koydum leon almak istedim fakat olmayacak sebepler yüzünden bir türlü alamadım. Sürekli aklımın bir yerinde duruyordu evlendim ve almaya karar verdim. Galeriye gidince istediğim aracı bulamadım ve yeni model araç almaya karar verdim. O kadar araça gidip geldim en son ve ilk göz ağrımı almış oldum. Çok mutluyum leon sahibi olmaktan hergün ilk gün gibi biniyorum aracıma.
Demiştim ya kimseye kullanmadıgım kelımeler leona 🙂 o benım herseyim ya bide tamamen benım olsa siz düşünün gerisini artık🙂 allah insalah herkeain gonlune gore verir arkadaslar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.