Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lewent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki kabloda ışıklar yanıyormu ? yani araca bağlayınca sarı program çalışınca kırmızı ? çok enteresan ya kablo brick oldu yada bir yerde kaçırdığımız bir nokta var options bölümünden test yapıp save yaptınmı ? orada factory deafults var onu tıklayıp dene ???

Bende hic isik yanmiyor ne sari ne kirmizi. Kablo bricked olduysa yapabilecek birsey yok sanirim. Kabloyu yeniden flashlama yapabiliriz ama iste onun icin suruyle veri gerek. Bulabilecegimizi sanmiyorum. Sizdeki kablo da muhtemelen iptal olmus.

Neyse sağlık olsun sen kabloyu bana yolla bide ben deneyim bakalım PM atıyorum adresi

ankarada olan arkadaşlar...ücret karşılığı yaptırmak isterlerse...
oğuzhan yurtseven 538 394 47 84

bugun yaptirdim ender elektronikte 30 tl aldilar zoruma gitmedi degil ama cok begendim 🙂 acil fren 4 lu yakmayi actirdim ; far we sisler yanarken selektor atinca sislerin sonmesini yaptirdim ; kadran kontrol u we sinyal sayisini 5 e cikarttirdim cok begendim sewiyodum arabami simdi dahada guzel oldu 🙂

Son bir soru kontak tam acikmi enes

Levent abi hallettim sonunda yaptım bi çok şeyi welcome modu açtım sinyal sayısını 4 e çıkardım selektör yapınca sislerin sönmesini yaptım 🙂 izninle bu akşam siteden bilal arkadaşımızın leonuna da bi kaç birşey yapacam rica etmişti bende yaparız demiştim

39,141Konu
763,879Mesajlar
21,918Kullanıcılar
SafakcomlekSon üye
Geri
Üst Alt